Servicis

Publicacions

 

En aquesta secció pots trobar el catàleg de publicacions que edita el propi Col·legi o la llista de les que provenen de Seu Nacional, a més de les disponibles en dipòsit.

 

Una mostra interessant de llibres, quaderns, informes, quadre de preus o col·leccions de Memòries Gràfiques, entre d’altres.

Biblioteca Demarcació

 

La demarcació de el Col·legi disposa d’un servici de consulta que compta amb 2.680 documents entre els quals es troben temaris d’oposicions, llibres diversos, col·leccions que edita el Col·legi, revistes, etc.

La majoria dels exemplars poden prestar-se als col·legiats durant un període màxim d’1 setmana es pot portar fins a 3 per consulta.

Si disposa d’Access en el seu ordinador, en el següent link es pot descarregar o obrir la base de dades de biblioteca per consultar-la.

 

 

ACTUALITZADA A 29 DE DESEMBRE DE 2023

 

Classificació temàtica

Biblioteca seu central

 

La biblioteca té com a objectiu principal proporcionar informació i assessorament als col·legiats facilitant la localització de documents i l’accés als recursos d’informació i documentació existents en el seu fons.

Des de la seua creació el 1962 i fins a l’actualitat, el fons bibliogràfic no ha deixat de créixer amb les publicacions més importants relatives al món de l’enginyeria civil. El catàleg (enllaç) accessible a través d’Internet, el que estiga automatitzat permet conèixer en temps real tots els llibres que el formen, actualment compta amb uns 27.000 exemplars, dels quals 433 són registres virtuals als quals es pot accedir a través d’internet.

El préstec de llibres és exclusiu per a col·legiats i precol·legiats. El servei es presta en tot el territori nacional i a Europa.

El personal de la biblioteca assessora els usuaris sobre el funcionament de la mateixa i recerques bibliogràfiques.

 

Pot sol·licitar informació omplint este formulari o enviant un correu a biblioteca@ciccp.es

 

Accés a l’catàleg | Sol·licitud de llibres

Puede solicitar información rellenando este formulario o enviando un correo a biblioteca@ciccp.es

Espais disponibles

 

VALÈNCIA

El Colegio de Ingeniero de Caminos, Canales y Puertos, té la seua seu a la Comunitat Valenciana, situada al C/ Lluís Vives, 3 de València, al costat de la C/ de la Pau i la C / de la Mar. Està situada en dos edificis protegits que van ser rehabilitats en l’any 2005.

Disposa d’unes instal·lacions modernes, situades al centre històric de la ciutat, amb fàcil accessibilitat mitjançant transport públic i amb dos aparcaments subterranis molt propers.

En el següent enllaç trobareu informació sobre els espais que s’oferixen en lloguer, Saló d’Actes i Sala de Reunions a la nostra oficina de València

 

ALACANT

També disposem de lloguer de sala d’actes amb capacitat per a 20 o 25 persones i despatx per a reunions

Assessoria Jurídica, Fiscal i Laboral

 

Es disposa d’assessoria Jurídica, Laboral i Fiscal. Qui requerisca este servsi, contactarà prèviament amb la Secretaria del Col·legi per canalitzar aquesta consulta.

Tel. 96 352 69 61, mail: valencia@ciccp.es

Assessories

Assistència presencial prèvia cita.

Restaurant cafeteria Caminos

 

C / Lluís Vives, 3 46003 València

Horari Dies Laborals

Dilluns a divendres: de 8 h. a 17 h.

Horari Cap de Setmana

Dissabte i diumenge: de 11 h. a 17 h.

(Obert a la nit prèvia reserva)

 

Possibilitat de reserva per a actes privats

 

Possibilitat d’ús del SALÓ DEL COL.LEGI en horari de cafeteria, prèvia reserva al Col·legi.

Només per a menjars

 

Reserves restaurant – Cafeteria Caminos

96.003 59 64 – 675.243.911